Agentia de turism Bers Travel & Events
Bulevardul Unirii 71, Bloc G2C, Sc. A, Mezanin 030829, Sector 3 Bucuresti
E-mail:
Mobil: 0040 726 109 644 / 0040 722 689 606 • Tel: 0040 371 169 019 • RDS: 0040 314 328 303 • Fax: 0040 314 328 304
Agentia de turism Bers Travel & Events
COOEE Hotels - Top 5
  Oferte    »
Informatii utile
Informatii utile
Bilete de avion
Bilete de avion
Cautare Avansata
Cautare Avansata
NAVTEQ Map24
Calculaţi ruta
Pornire
Start
Destinaţie
Destinatie
* Pont: hotel.map24.com
Cautare Globala Hoteluri
Anunturi Anunturi
Noutati mai departe
Aromaterapie si masaj tailandez
Aromaterapie si masaj tailandez THAILANDA
Phuket
Pret de la: 73.00 EUR
Thailanda
Termeni si conditii de utilizare
 • Accesul pagina de internet www.berstravel.ro (denumit in continuare Website, pagina agentiei de turism Bers Travel & Events) precum si utilizarea sa sunt guvernate de termenii si conditiile de mai jos, precum si de orice alte legi si reglementari aplicabile in acest sens. Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui Website sunteti de acord cu termenii si conditiile specificate de mai jos.
 • Drepturile de autor asupra acestui Website apartin societatii comerciale S.C. Ber`s New Solutions SRL (denumita in continuare Bers Travel & Events) si se afla sub protectia legilor romane si internationale in materie.
 • Bers Travel & Events si toate simbolurile sau sloganele aferente sunt marci ale Bers Travel & Events. Folosirea in orice fel a acestor marci este permisa numai cu acordul scris al companiei Bers Travel & Events.
 • Documentele, imaginile si informatiile din proprietatea Bers Travel & Events, incluzand, dar fara a se limita la design, elementele distinctive ale Website-ului, continutul descrierilor sau biografiilor, comunicatele de presa si studiile de caz, impreuna cu orice elemente grafice asociate sunt denumite colectiv Materiale Bers Travel & Events. Orice folosire a Materialelor Bers Travel & Events, incluzand, dar fara a se limita la reproducere sau distributie, copiere, download/descarcare de fisiere in orice retea, intranet sau Internet, este strict interzisa fara permisiunea scrisa a Bers Travel & Events.
 • Acest website poate contine documente, imagini, informatii sau alte materiale care nu sunt proprietatea Bers Travel & Events, cum ar fi fotografii, clip art, sau numele, logouri si alte marci ale unor terti, care sunt proprietatea respectivelor parti. Toate aceste materiale sunt denumite colectiv Materiale Non-Bers Travel & Events. Materialele Non-Bers Travel & Events pot include din cand in cand articole, date, informatii, imagini, artwork, grafica, fisiere multimedia, elemente audio sau alte materiale publicate in ziare, reviste sau alte tipuri de media si pot de asemenea include numele sau marcile respectivelor canale de media. Orice folosire a Materialelor Non-Bers Travel & Events este strict interzisa fara permisiunea scrisa in prealabil a respectivilor terti proprietari.
 • Acest Website nu poate fi reprodus in intreg sau in parte, duplicat, copiat, vizitat sau exploatat in orice fel in scop comercial fara acordul expres scris al Bers Travel & Events.
 • Orice utilizator care viziteaza acest Website o face pe propriul sau risc. Materialele si informatiile continute in acest Website sunt furnizate in scop de informare generala. Bers Travel & Events nu garanteaza in nici un fel
  • (a) acuratetea sau caracterul complet al informatiei sau al materialelor cuprinse in acest Website (incluzand erori faptice, tipografice si tehnice);
  • (b) disponibilitatea spre folosire a oricaror marci, creatii sau materiale aflate sub protectia drepturilor de proprietate intelectuala si apartinand unor terti; sau
  • (c) utilitatea continutului acestui Website, in intreg sau in parte.
 • Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui Website agreati sa nu faceti responsabile Bers Travel & Events si nici tertele parti implicate in crearea, producerea sau livrarea acestui Website, sau ale caror materiale apar in acest Website, pentru consecintele actiunilor pe care le veti intreprinde pe baza informatiilor continute in acest Website.
 • Acest Website poate contine linkuri catre alte site-uri de web, care nu sunt operate sau controlate de Bers Travel & Events care nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul, functionalitatea si/sau politicile acelor site-uri si nici pentru orice pagube rezultate din sau in legatura cu aceste link-uri.
 • De asemenea, existenta link-ului catre un site nu este si nu trebuie considerata drept o aprobare sau recomandare de catre Bers Travel & Events a proprietarului acelui site si nici o recomandare sau aprobare a Bers Travel & Events din partea proprietarului acelui site.
 • Este interzisa folosirea framing-ului sau a oricaror alte tehnici pentru a include un logo, o marca sau orice informatie proprie Bers Travel & Events (incluzand imagini, text, forma sau designul paginilor etc.) fara acordul expres in scris al Bers Travel & Events. Orice astfel de acord, permisiune sau licenta va fi retras/a automat in cazul folosirii neautorizate.
 • Bers Travel & Events acorda dreptul ne-exclusiv, limitat si revocabil de a crea un link catre pagina principala (homepage) sau o pagina interna a acestui Website, atata timp cat pe site-ul care creaza acest link nu se fac mentiuni false, care induc in eroare, sau ofensatoare despre Bers Travel & Events, afiliatii sau colaboratorii sai sau produsele si serviciile sale. in nici un caz nu se pot folosi logo-ul Bers Travel & Events sau alte marci sau elemente grafice Bers Travel & Events ca parte a acelui link fara acordul expres in scris al Bers Travel & Events.
 • Va rugam sa luati in considerare ca este o politica a Bers Travel & Events sa nu accepte si sa nu ia in considerare materiale nesolicitate, fie ele creative, de productie sau de orice alta natura. Bers Travel & Events va considera orice materiale nesolicitate primite prin intermediul acestui Website, incluzand propuneri, idei, concepte, schite sau creatii finale, ca fiind neconfidentiale si libere de orice restrictie, pentru a fi folosite gratuit si fara plata vreunei compensatii.
 • Bers Travel & Events isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile in orice moment fara a anunta in prealabil.


  Pentru informatii suplimentare va rugam sa trimiteti un email la office@berstravel.ro cu subiectul: "Termeni de Utilizare".

Continua
Cautare rapida
 
Folositi cuvinte cheie pentru a gasi ofertele ce va intereseaza
Travel Destinations On Facebook Travel Destinations On Twitter RSS Feed
Rezervari Online
Rezervari Online
Asigurare de calatorie
Asigurare de calatorie
Destinatii
Locatii
Informatii
Despre noi
Destinatii
Vize
Bilete de avion
Termeni si Conditii
Contactati-ne
Tour Operator Turism Vacante
Bucurestii vechi si noi
Parteneri